Studieåret er i gang!

Årets nye heltidsstudenter var samlet på skolen 21. august,

Årets nye heltidsstudenter møtte opp til studiestart på Fagskolen Innlandet 21. august.

Fagskolens rektor Kari Nordskogen ønsket studentene velkommen:

- Gratulerer med dagen! Vi har gledet oss til å treffe dere. Når dere er ferdige her vil dere få et vitnemål som er mye verd. Dere vil bli ettertraktet i arbeidslivet, sa Nordskogen.

Ordfører Bjørn Iddberg ønsket studentene velkommen til studentbyen Gjøvik, fortalte om byens historie og trakk linjer til Gjøviks industrihistorie.

Arne Mo fra SiT Gjøvik orienterte om de mange velferdstilbudene som er tilgjengelige for studenter ved Fagskolen Innlandet.

Til sammen 659 studenter er tatt opp til studier i tekniske fag, landbruksfag og helsefag i år.

- Jeg er ydmyk og beæret over at så mange velger oss, sa rektor Nordskogen.

- Det sier noe om kvaliteten ved Fagskolen Innlandet. Vi skal jobbe videre for å gjøre oss fortjent til tilliten.

Publisert: 21.08.17, Kl. 10:51 / Av: Haavard