Elektro

Videre utdanning innen elektrofaget gir deg store muligheter i et arbeidsmarked hvor det er stor etterspørsel etter spesialkompetanse. Både fastlands- og offshoreindustri er aktuelle arbeidsplasser.

FTE01H/D/N
Nettbasert

Automatisering som disiplin har et sterkt tverrfaglig preg. Automatisering er høyteknologi anvendt i praksis og et fagområde i rask utvikling.

Fagskolen Tinius Olsen
Fagskolen Innlandet
FTE50H/D/N
Nettbasert

Utdanningen bygger på videregående opplæring i elektrofag eller beslektede fagområder. Tilbudet er spesielt beregnet for fagarbeidere som har fagbrev innen elektrofagene eller som har minst 5 års praksis innenfor fagområdet, men studentene kan ha bakgrunn fra alle elektrofag.

Nettbasert
FTE03F, FTE01F, FTE50F (Ikke søkbar på Vigo)
Nettbasert
Har du en fagskoleutdanning innenfor elektro? Ønsker du å utvide din kompetanse innenfor elektrofagene? Vi tilbyr deg å bygge på den tidligere grunnutdanningen din fra fagskole for å få en ny fagspesifikk utdanning innenfor elektro. Tilbudene gjelder Elkraft, Automasjon og Bygningsautomasjon.
FTE02H/D/N
Nettbasert

Utdanningen gir kompetanse til å lede og være ansvarlig for produksjon, installasjon, innkjøp, vedlikehold og reparasjon av elektronisk utstyr.

FTE03H/D/N
Nettbasert

Utdanningen skal lære studentene å ta ansvar for planlegging, vedlikehold og installasjon av elektriske anlegg, herunder teknisk dimensjonering, vurderinger og valg etter normer og forskrifter, dessuten kunnskap om styringer i elektriske installasjoner.  Studiet gir også en oppdatert innsikt i bedriftsøkonomiske prinsipper.

Fagskolen Tinius Olsen
Fagskolen Innlandet