Elektro

Videre utdanning innen elektrofaget gir deg store muligheter i et arbeidsmarked hvor det er stor etterspørsel etter spesialkompetanse. Både fastlands- og offshoreindustri er aktuelle arbeidsplasser.

FTE01H/D/N
Nettbasert

Automatisering som disiplin har et sterkt tverrfaglig preg. Automatisering er høyteknologi anvendt i praksis og et fagområde i rask utvikling.

Fagskolen Tinius Olsen
Fagskolen Innlandet
FTE50H/D/N
Nettbasert

Utdanningen bygger på videregående opplæring i elektrofag eller beslektede fagområder. Tilbudet er spesielt beregnet for fagarbeidere som har fagbrev innen elektrofagene eller som har minst 5 års praksis innenfor fagområdet, men studentene kan ha bakgrunn fra alle elektrofag.

Nettbasert
FTE03F, FTE01F, FTE50F (Ikke søkbar på Vigo)
Nettbasert
Har du en fagskoleutdanning innenfor elektro? Ønsker du å utvide din kompetanse innenfor elektrofagene? Vi tilbyr deg å bygge på den tidligere grunnutdanningen din fra fagskole for å få en ny fagspesifikk utdanning innenfor elektro. Tilbudene gjelder Elkraft, Automasjon og Bygningsautomasjon. Hvis du klikker på lenken til fagskolen Telemark (til høyre på siden) kan du lese mer detaljert om disse tilbudene.
FTE02H/D/N
Nettbasert

Utdanningen gir kompetanse til å lede og være ansvarlig for produksjon, installasjon, innkjøp, vedlikehold og reparasjon av elektronisk utstyr.

FTE03H/D/N
Nettbasert

Utdanningen skal lære studentene å ta ansvar for planlegging, vedlikehold og installasjon av elektriske anlegg, herunder teknisk dimensjonering, vurderinger og valg etter normer og forskrifter, dessuten kunnskap om styringer i elektriske installasjoner.  Studiet gir også en oppdatert innsikt i bedriftsøkonomiske prinsipper.

Fagskolen Tinius Olsen
Fagskolen Innlandet