Hotell- og restaurantdrift

Som leder i hotell- og restaurantbransjen vil du alltid ønske deg «fullt hus». Kundene skal gjerne stå i kø for å komme til nettopp deg. Hva gjør du for å lykkes med dette? Hvordan skal du drive lønnsomt? Hva må du kunne for å lykkes i jobben din? Fagskoleutdannelse i hotell- og restaurantdrift gir deg svar på dette.


Fagskole utdannelse i hotell- og restaurantdrift gir deg en faglig plattform for moderne ledelse av hotell- og restaurantdrift. Er du glad i å jobbe med mennesker og service, er dette utdanningen for deg. Studiet konsentrerer seg om kundebehandling, salg og markedsføring og måten man utvikler konkurransedyktige hotell- og restaurant bedrifter på.

Som leder i hotell- og restaurantbransjen må du i tillegg til å forstå gjestene og konkurrentene også forstå moderne inntektsstyring. Dette er fagområder vi vektlegger i dette studiet. Du får kunnskap om planlegging, drift og ledelse samt økonomi, kapasitetsstyring og prissetting – kort fortalt hvordan du driver mest mulig lønnsomt.

Dette studiet er utviklet av Fagskolen i Viken i samarbeid med reiselivsnæringen for å møte disse nye utfordringene.

Se hvilke fagskoler som tilbyr utdanningen på høyre side