Reiselivsfag

Det er et stort behov for reiselivsutdanninger i Norge. Geilo, som er en av landets største turistdestinasjoner, er et ideelt sted å starte opp reiselivsutdanninger. Denne regionen har til felles med mange regioner, stort potensiale. Reiselivsaktørene er mange og uensartete, med en god blanding av store og små aktører, samt at Geilo er nummer fem med antall overnattinger i Norge, bare slått av de 4 største byene.

 

Kurskode
Ikke klart/H/N/
Heltid
Nettbasert
Studiepoeng: 120 | Som leder i hotell- og restaurantbransjen vil du alltid ønske deg «fullt hus». Kundene skal gjerne stå i kø for å komme til nettopp deg. Hva gjør du for å lykkes med dette? Hvordan skal du drive lønnsomt? Hva må du kunne for å lykkes i jobben din? Fagskoleutdannelse i hotelledelse- og restaurantledelse gir deg svar på dette.
Disse skolene tilbyr studiet: 
Fagskolen Tinius Olsen
Heltid
Nettbasert
Kurskode
Ikke klart/H/N
Heltid
Nettbasert
Studiepoeng: 120 | Reiseliv er verdens hurtigst voksende næring, og opplevelsesbasert turisme er den delen av bransjen som nå ser den sterkeste veksten. Antallet reisende til Norge har vært rekordstort de siste årene. Behovet for bransjekompetanse innen utvikling av kvalitetsopplevelser og bærekraftig reiselivsledelse med høyt ­servicenivå er derfor sterkt.
Disse skolene tilbyr studiet: 
Fagskolen Tinius Olsen
Heltid
Nettbasert